عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

انصراف سوئد از ارسال جنگنده به اوکراین

وزیر دفاع سوئد تأکید کرد که این کشور آمادگی ارسال جنگنده به اوکراین را ندارد زیرا خود این کشور اروپایی با کمبود جنگنده روبرو است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم درخواست‌های مکرر اوکراین از متحدان غربی خود برای ارسال تجهیزات به این کشور به منظور نبرد با روسیه، سوئد دست رد به خواسته کی‌یف زد و گفت که این کشور جنگنده‌های کافی برای ارسال به اوکراین ندارد.

 

وبگاه «اس وی تی» گزارش کرد، «پال جانسون» وزیر دفاع سوئد گفته است که از آن‌جایی که این کشور با کمبود جنگنده مواجه است، از ارسال جنگنده‌ها به اوکراین خودداری می‌کند.

 

جانسون در بیانیه‌ای تأیید کرد که سوئد قصد ندارد جنگنده‌های چندمنظوره نسل چهارم گریپن (هواپیمای JAS) را به اوکراین ارسال کند.

 

وی در این خصوص گفت: «ما هواپیمای مازاد JAS نداریم که بتوانیم اکنون به اوکراین بفرستیم».

 

وزیر دفاع این کشور اروپایی در ادامه افزود که حمایت سوئد از اوکراین اکنون بر آموزش و نگهداری از تجهیزاتی است که پیش از این به اوکراین ارسال شده بود.

 

وی همچنین ادامه داد که احتمالاً به مشارکت سوئد در مراکز مشترک خدمات و تعمیر در نزدیکی مرزهای اوکراین نیاز باشد.

 

جانسون پیشتر در مصاحبه بخش اروپای وبگاه پراودا تصریح کرده بود که ارسال گریپنس به اوکراین یک چالش برای سوئد محسوب می‌شود زیرا این کشور برای محافظت از حاکمیت و حریم هوایی خود به این جنگنده‌ها نیاز دارد.

 

در ماه فوریه، «اولف کریسترسون» نخست‌وزیر سوئد، تصمیمات آتی برای ارائه هواپیمای جنگی به اوکراین را منتفی ندانسته بود اما تأکید کرده بود که چنین کمکی نیازمند یک ائتلاف بین‌المللی است.

 

از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه سال گذشته میلادی (بیش از یکسال پیش)، کشورهای غربی با ارسال انواع تجهیزات سبک و سنگین و تشدید فشارهای تحریم‌های روسیه، بر آتش‌ ناآرامی‌های اوکراین دامن زده‌اند./ فارس

ارسال نظر